De primeur van Pop-Up Toilet Company B.V. op EuroToi 2018

Pop-Up Toilet Company B.V. presenteert haar nieuwste innovatie op de EuroToi 2018 in Nürburg: het Pop-Up Event Toilet. Een volledig inschuifbaar toilet, speciaal ontwikkeld voor de evenementenmarkt.

Pop-Up Event Toilet: volledig inschuifbaar

Het Pop-Up Event Toilet is volledig inschuifbaar in één handeling door één persoon. Ingeschoven neemt deze dan nog maar de helft van de fysieke ruimte in beslag. Door deze vernuftige constructie maakt het Eventtoilet van Pop-Up Toilet Company B.V. een besparing mogelijk tot wel 80% op transportkosten, op opbouw- en afbreektijd en op arbeidsuren. Als verhuurder van het Pop-Up Event Toilet bent u met alle voordelen op het gebied van transport en logistiek een duurzame leverancier voor festivals en evenementen. Het Pop-Up Event Toilet is verkrijgbaar als chemisch toilet en als spoeltoilet.

Onderscheidend onderdeel

Het vernuft zit bij het Pop-Up Event Toilet in de deur. In tegenstelling tot andere pop up toiletten, is ook de deur van het Pop-Up Event Toilet inschuifbaar. De deur hoeft dus niet gedemonteerd te worden voor transport en het Pop-Up Event Toilet kan in één simpele handeling door één persoon bediend worden.

Spaart tijd en rug

De Pop-Up Event Toiletten zijn schakelbaar. Voordeel daarvan is dat men met 1 heftruck / kooiaap meerdere toiletten tegelijk kan verplaatsen, zonder dat er zwaar lichamelijk werk verricht wordt.

Pop-Up Event Toilet: ingekorte opbouw- en afbreektijd

Minder handelingen, hogere omloopsnelheid

De Pop-Up Event Toiletten zijn inschuifbaar, waardoor er maximaal 76 units op een vrachtwagencombinatie passen. Op locatie kunnen meerdere units tegelijk met een kooiaap op de gewenste plek gezet worden. De opbouw- en afbreektijd wordt hiermee dus aanzienlijk ingekort, waardoor de huurvloot sneller beschikbaar is voor een volgend evenement.

Maximale flexibiliteit

Het Pop-Up Event Toilet kan al vanaf 1 toilet verhuurd worden. Ook dit maakt het Pop-Up Event Toilet onderscheidend en uniek. De toiletten zijn te plaatsen in de opstelling zoals de opdrachtgever het wenst.

Pop-Up Event Toilet: Prettige uitstraling door materiaalgebruik, ontwerp en lichtgebruik

Uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid

Pop-Up Toilet Company focust uiteraard ook op gebruiksvriendelijkheid. Door de materiaalkeuze, het ontwerp en het lichtgebruik heeft het Pop-Up Event Toilet een prettige uitstraling. In de balk boven de deur van elk toilet zit een groene en een rode ledverlichting. De rode verlichting gaat branden wanneer het toilet bezet is, en de groene brandt wanneer deze weer vrij is. De bezoeker ziet dus van een afstand welke toiletten beschikbaar zijn. De gekleurde lichtjes zijn veelal een welkome aanvulling op een bruisend evenement.

Over Pop-Up Toilet Company

Pop-Up Toilet Company neemt 18 jaar ervaring in openbaar sanitair mee bij de ontwikkeling van dit innovatieve eventtoilet. Marco Schimmel kent deze markt door een door. Hij is zijn bedrijf begonnen met het verhuren van toiletwagens en mobiele sanitaire units. Hij zag al snel dat er relatief veel tijd en veel arbeid ging zitten in het transporteren van de sanitaire units. Voor de nachteconomie in het stedelijk gebied ontwikkelde hij daarom de UriLift; een pop up urinoir voor zowel mannen als vrouwen, die in gebruik is als het uitgaanspubliek op straat is en daarna weer onder straatniveau wordt gebracht. Voor de dageconomie, heeft Pop-Up Toilet Company een uitgebreid aanbod aan permanente (zelfreinigende) openbare toiletten. Meer informatie vindt u op www.popuptoilet.nl.