Ook de dag-economie draait op volle toeren

De afgelopen periode hebben we prachtige permanente toiletten mogen leveren aan Alphen aan den Rijn, Emmen, Groningen en Almere. Een openbaar toilet hoeft duidelijk geen afbreuk te doen aan de charmes van de omgeving:

Alphen aan den Rijn

Aan ‘het’ meer van Alphen aan den Rijn is het nu nog beter vertoeven. De Zegerplas is onlangs voorzien van een tweetal 5-STAR toiletten. Voor ons een prachtige uitdaging op het gebied van maatwerk: Alphen aan den Rijn had namelijk specifieke wensen op het gebied van de afmetingen en de vormgeving. Wij zijn zeer trots op het resultaat! Een toilet in een natuurgebied kan een verrijking zijn en doet zeker in dit geval geen afbreuk aan de mooie omgeving!

Emmen

In Emmen mochten we op het veel bezochte Raadhuisplein een 4-STAR toilet plaatsen. Tussen het gemeentehuis en het Atlas theater kunt u tegenwoordig terecht voor een sanitaire stop. Ook bij dit project zijn wij er in geslaagd de charmes van de omgeving te verwerken in het design van het toilet.

Groningen

Groningen koos voor ons nette en gangbare 3-STAR toilet. U ziet dat ook het 3-STAR toilet qua uiterlijk perfect is aan te passen aan de omgeving. Voor Groningen is een klant specifieke ombouw om het toilet gerealiseerd om het toiletgebouw naadloos aan te laten sluiten bij de omgeving.

Almere

Almere koos ook voor ons nette en gangbare 3-STAR toilet. U ziet dat ook het 3-STAR toilet qua uiterlijk perfect is aan te passen aan de omgeving. Almere maakte een keuze uit onze standaard mogelijkheden en ook hiervan mag het resultaat er zijn.