“We investeren in een kwalitatief goed producten.”

In Rockanje, in de gemeente Westvoorne, worden strandbezoekers goed gefaciliteerd. Sinds vorig jaar kunnen ze gebruik maken van de 3STAR van Pop-Up Toilet Company: sanitaire units met toiletten en douches. Ideaal na een dagje strand!

Kwalitatief hoogwaardige faciliteiten voor badgasten

Toerisme is een grote bron van inkomsten voor de gemeente Westvoorne. Het strand is een van de belangrijkste redenen voor mensen om een vakantie of een dagje uit naar deze gemeente te ondernemen. Sinds vorig jaar staat op de strandpleinen Eerste Slag en Tweede Slag in Rockanje (gemeente Westvoorne)  een openbare toiletvoorziening met douchecapaciteit van Pop-Up Toilet Company, waar bezoekers zich kunnen afspoelen na een dagje strand.

Strandpleinen

Op strandplein Eerste Slag stond een toiletvoorziening, maar die voldeed niet meer aan de kwaliteitseisen. Voor deze werd een vervanging gezocht en gevonden bij Pop-Up Toilet Company: de 3STAR.  Met de vervanging van de toiletten op de Eerste Slag is ook de sanitaire unit op het Tweede slag vervangen.

openbaar toilet en douche strand Westvoorne 3STAR

Beleid

De investering in goed sanitair is een onderdeel van het beleid dat wordt gevoerd om aan de gewenste kwaliteitseisen te voldoen. En dat lukt. Al elf jaar op rij wordt de Blauwe Vlag in Rockanje gehesen. De Blauwe Vlag is een internationale onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die veilig en schoon zijn. Genomineerden moeten voldoen aan een aantal belangrijke criteria zoals schoon (zwem)water, veiligheid en goede sanitaire voorzieningen.

Kwaliteitseisen

“We zijn erg trots op de Blauwe Vlaggen”, zegt burgemeester De Jong van gemeente Westvoorne in een artikel dd 22 mei 2015 op Dichtbij.nl. “Het is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze stranden en jachthaven. We investeren veel in een kwalitatief goed product waarbij duurzaamheid, natuur en milieu belangrijke onderdelen zijn. De criteria van de Blauwe Vlag vormt daarbij een goed instrumentarium.”

Jaarlijkse controle

De Blauwe Vlag is één jaar geldig: jaarlijks wordt opnieuw aan de hand van controles bekeken of de stranden en jachthavens nog aan de vereisten voldoen. De investering in de 3STAR gaat hier moeiteloos in mee. De sanitaire unit is vandalismebestendig en onderhoudsarm.

Openbare toiletten van Pop-Up Toilet Company

De 3STAR serie kent veel flexibiliteit. U stelt de sanitaire unit samen op basis van uw plan van eisen. Lees hier meer over het aanbod van openbare toiletten van Pop-Up Toilet Company.

openbaar toilet en douche strand Westvoorne 3STAR